Page: 0 of  5
Progress: 0%
TEST DE NIVELL / TEST DE NIVEL / LEVEL TEST
Omple el formulari amb les teves dades i comença el test. Les respostes que no sàpigues, les pots deixar en blanc. En finalitzar el test, rebreu el resultats per e-mail. Bona sort!

Rellena el formulario con tus datos y empieza el test. Las respuestas que no sepas, las puedes dejar en blanco. Al finalizar el test, recibirás el resultado por email. ¡Buena suerte!

Fill in the form below and start de test. You can skip the answers you don’t know. Once you complete the test, the result will be sent to your email address. Good luck!
PERSONAL INFORMATION
Nom complet / Nombre completo / Full name*:
Email*:
Telèfon / Teléfono / Telephone:
Empresa / Company:
* camp obligatori / *campo obligatorio / * required field
Start ›
De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s'informa la persona interessada que les seves dades personals passaran a formar part del fitxer Activa Idioma, gestionat per BRINGUE FITE, SL, la finalitat del qual és informar sobre els nostres serveis. Els destinataris d'aquesta informació són els usuaris inscrits. Així mateix, s'informa la persona interessada que l'adreça on pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició és carrer del Fener 11, Edifici Eland-Unió 2n Porta 5, AD500 Andorra la Vella. És obligació de l'usuari mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment.

De conformidad con la Ley 15/2003, del 18 de diciembre, calificada de protección de datos personales, se informa a la persona interesada que sus datos personales pasarán a formar parte del fichero Activa Idioma, gestionado por BRINGUE FITE, SL, la finalidad del cual es informar sobre nuestros servicios. Los destinatarios de esta información serán los usuarios inscritos. Así mismo, se informa a la persona interesada que la dirección donde puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y oposición es Calle del Fener 11, Edificio Eland-Unió 2n Puerta 5, AD500 Andorra la Vella. Es obligación del usuario mantener actualizados los datos de forma que correspondan con la realidad en cada momento.

2018 © Activa Idioma® - All rights reserved.

www.activaidioma.com